Google va anunciar al gener canvis en el SEO de blogger convidats

El 20 de gener Matt Cuts (director actual del departament contra el correu brossa de Google) publicar al seu bloc un article sobre la pràctica d'usar diferents blocs amb intenció de posicionar un web. Cito textualment "” (Si estàs fent molts blocs convidats llavors estàs en molt mala companyia)

Per als que no coneixeu el terme, el “guest blogging” és una pràctica habitual que s'està utilitzant en SEO per aconseguir links de qualitat a la teva pàgina web. Es tracta de blocaires amb bona reputació que escriuen al seu bloc o en diversos blocs un article amb un enllaç a la teva pàgina.

Realment sembla una mica difícil que Google sigui capaç de diferenciar els blocs creats per posicionar una pàgina i els que tenen contingut rellevant, però no seria la primera vegada que Google ens sorprèn amb canvis importants en el seu algorisme d'indexació de pàgines, i en general amb Google sol funcionar el refrany de “quan els gossos borden, alguna cosa senten”.

El que si m'ha sorprès és la poca repercussió a Espanya d'aquesta notícia és omesa o en el millor dels casos comentada breument, no és el cas d'altres països en què ha tingut una gran repercussió.

Per descomptat aquest és un article d'opinió i jo no tinc cap informació addicional del comentat per Matt Cuts, però crec que és interessant conèixer la informació per poder planificar la nostra campanya de difusió d'una forma estable, sense centrar esforços en accions que poden tornar inservibles en poc temps.

Us deixo el link de l'article de Matt Cuts, per si el voleu llegir i treure les vostres pròpies conclusions.

Artículo de Matt Cuts

  • /ca/bloc/43-mesures-la-repercusio-campanyes-o-accions-a-internet

Contacta amb Ops

success

sol · licita un pressupost

warning

Porfolio Ops

danger

trucar a Ops On

bloc disseny de web