Disseny pàgines web

Una pàgina web autogestionable, dinàmica i amigable amb els cercadors

Dissenyem la imatge a Internet de la teva empresa, adaptable a qualsevol dispositiu mòbil. Proposem eines i dissenys per facilitar tots els tràmits on line dels teus clients. Les nostres aplicacions tenen per objectiu crear llaços de fidelitat amb els teus clients i per a això dissenyem solucions personalitzades que permeten un accés ràpid, senzill i proper.

Proporcionem els mitjans necessaris per a albergar la teva web (hosting) i et gestionem i ajudem en la selecció i el registre del nom o domini de la teva web (www.el-nom-de-la-teva-web.com) i per tenir la mateixa imatge corporativa tant en les pàgines web com en el correu electrònic.

El nostre objectiu és que la teva empresa guanyi reputació i clients a través d'un ús intel · ligent de les últimes tecnologies de la informació. Les nostres solucions busquen projectar la millor imatge de la teva empresa a Internet, per això treballem en conèixer bé el teu negoci per aportar solucions a mesura que et permetin fer-lo créixer.

Ops On recomana juntament amb aquest servei contractar també la posada en marxa de la seva pàgina web

  • Dissenyem la teva web: Creem la teva imatge a Internet amb temaresponsive, perquè s'adapti als dispositius mòbils i permeti als teus clients visitar te des de qualsevol lloc.
  • Domini i hosting: T'ajudem a seleccionar el teu adreça d'Internet, realitzem totes les gestions perquè instal · lar a la xarxa i deixar totalment funcional.
  • Formulari de contacte: Dissenyem un qüestionari perquè els teus clients puguin transmetre les seves inquietuds i suggeriments.
  • F.A.Q.: Incloem un apartat per a preguntes freqüents, on els teus clients solucionessin moltes de les seves dubtes i projectarà una imatge d'empresa sòlida i preparada.
  • Localització : Afegirem una pàgina indicant totes les dades de contacte i un mapa que faciliti el contacte personal amb els teus clients.
  • Tutorials: Et proporcionem manuals i ajudes que et permetin modificar la teva web fàcilment.

 

No incloem la redacció dels continguts perquè tu puguis adaptar-la a la imatge que vols projectar, els coneixements que vols transmetre i les seleccions mes adequades per els teus clients.

Preguntes freqüents

  • /ca/llancament-web
  • /ca/disseny-botiga-online

Contacta amb Ops

success

sol · licita un pressupost

warning

Porfolio Ops

danger

trucar a Ops On

bloc disseny de web