Preguntes freqüents

Si us plau, seleccioneu la categoria

Las preguntas mas frecuentes de nuestros clientes sobre el diseño de web.

Actualment internet és el canal més utilitzat per localitzar serveis, productes i informació, no tenir una pàgina web limita el nombre de potencials clients que et troben.

Un web més facilita moltes vegades la gestió informativa amb els clients, optimitzant així els recurs de l'empresa.

Una pàgina web és la primera imatge que veuen de tu els teus potencials clients, és una eina que ha servir per apropar-te a ells i establir una comunicació. La teva pàgina web ha de projectar la imatge que vols reflectir als teus clients, ha de ser útil i senzilla perquè els teus potencials clients trobin la informació que estan buscant, puguin contactar amb tu ..

Una web és una oficina oberta als teus clients 24 hores al dia i 365 dies a l'any, els teus clients han de poder resoldre els seus principals dubtes quan visitin la teva web, poden enviar un email amb els seus dubtes o peticions en l'horari que ells prefereixin, o fins i tot contactar per xat en l'horari laboral.

 
Els qüestionaris faciliten al client el contacte amb l'empresa especialitzant el tipus de resposta que el vol rebre. També és interessant incloure qüestionaris de satisfacció del client quan realitza una interacció amb nosaltres.
 
Les seccions d'ajuda als teus clients eviten consultes, projecten una imatge de serietat i fan que el client interactuï dins de la pàgina.

El botó de trucada és una icona que en prémer sobre ell des d'un dispositiu mòbil truca al número que estigui programat, facilitant així el contacte amb el client.

L'evolució a consultar a internet a través de dispositius mòbils està creixent exponencialment, cada vegada més persones utilitzen la telefonia mòbil per consultar a la xarxa durant els seus trajectes o períodes d'oci. Per que renunciar a aquest públic?

Preguntes freqüents de comerç electrònic, resol els dubtes que puguin sorgir sobre la botigues virtuals.

Una botiga online és un aparador dels teus productes a internet, amplia els seus clients potencials arribant a un públic més extens. L'experiència adquirida i els estudis de mercat demostren que les vendes dels productes a internet van en augment, cada vegada més persones utilitzen la comoditat de comprar des del seu ordinador sense desplaçar-se a la botiga.

Internet és un canal de venda diferent, requereix coneixements específics del seu funcionament, igualment una botiga requereix coneixement del producte que es va a vendre. En Ops On ens preocupem d'entendre el seu producte per buscar la millor manera de llançar ho al món virtual.

No és difícil, funciona com un programa de facturació. Encara que al principi, com en totes les gestions noves, costa una mica acostumar se. Però si contractes nostre servei de posada en marxa porta una formació inclosa que et serà fàcil fer-ho.

Les formes de pagament s'instal · len acord les preferències del client, les més habituals són:

  • Transferència bancària
  • Targeta de crèdit amb connexió segura al banc)
  • Pagament en mà a la recollida del material
  • Contra reemborsament
  • paypal 

El transport es pot definir de tres formes :

  • Cost fix de transport, tots els enviaments paguen un tant fix.
  • Cost en funció del pes de l'enviament
  • Cost en funció de l'import de la comanda

També es poden definir ofertes especials com ports gratuïts a partir d'un import o similars. Nosaltres l'ajudem a estudiar la millor fórmula per al seu transport i l'hi deixem configurat.

Això és una cosa que cada venedor pot triar, cal valorar els pros i els contres en ambdós casos. Comprar sense donar-se d'alta pot donar lloc a si el client comet un error en les dades sigui difícil de localitzar per corregir-los, en canvi ofereix comoditat a l'hora de realitzar la comanda.

D'altra banda encara que el registre per part del client generi alguna petita incomoditat permet enviar descomptes i ofertes especials per a posteriors compres.

Una botiga virtual ha d'estar activa, cal anar canviant els productes, afegint ofertes, canviant l'aparador. En Ops creiem que ningú coneix el teu producte igual que el teu, pel que preferim assessorar perquè tu mateix puguis anar canviant la botiga per deixar el teu estil.

De tota manera, si prefereixes que nosaltres deixem la botiga amb tots els productes posats, t'ho podem pressupostar a part.

En aquest apartat intentem contestar els dubtes sobre el llançament d'una web.

La posada en marxa és una de les parts més essencials, permet al teu web indexar es més ràpid en els cercadors, mesurar i analitzar els resultats, i per descomptat començar a aconseguir nous visitants a la teva pàgina.

Quan el curs s'ha d'impartir fora de Barcelona, ens desplacem sempre que el client aboni el desplaçament. Però també hem impartit cursos per vídeo conferència amb uns resultats francament bons.

En el curs presencial un dels nostres assessors t'explicarà el funcionament de la teva pàgina i assessorarà en la millor forma de posar continguts per facilitar el posicionament en cercadors. És important recordar que la forma de posicionament més estable a la xarxa és mantenir continguts de qualitat.

 
La posada en marxa és el primer pas, però perquè una pàgina web es posicioni requereix un treball continu, realitzant accions setmanals o mensuals i per descomptat controlant i mesurant els resultats de les mateixes.

Els resultats no són immediats, no hi ha la fórmula màgica a internet. Segons el sector, la competència, si busquem un posicionament local, nacional o internacional, el terme pel qual volem aparèixer. Per això recomanem una petita inversió en publicitat controlant el retorn de la mateixa.

 
És molt recomanable, però has de deixar que un expert dissenyi la teva campanya per no generar una inversió descontrolada sense mesurar els resultats. En Ops gestionem el pressupost de publicitat a internet de forma racional.
 No cal contractar un manteniment mensual, tu mateix pots controlar els punts importants a internet, però si no disposes del temps per familiaritzar-te amb el maneig d'aquestes eines és molt recomanable que contractis el manteniment mensual perquè el teu web funcioni.

Aqui trobaràs les respostes que busques sobre que és i perquè serveix una alta a internet.

 
En l'alta en internet creem una identitat del teu negoci amb informació completa a internet perquè aparegui en els resultats de cercadors i al mapa de google perquè et localitzin fàcilment, a més vam organitzar una petita campanya a internet per atreure més clients a la teva empresa .
 
L'alta en internet és un producte orientat als negocis locals perquè es promocionin a la xarxa, podent donar-se a conèixer principalment entre els potencials clients propers al seu local.

Una campanya ben dissenyada a internet fa que el teu negoci aparegui a la gent que està interessada en el tipus de producte o servei que vens, fent que els teus clients potencials visitar virtualment el teu negoci. Es pot limitar per àrees geogràfiques segons l'interès de la teva empresa.

El places de Google és una eina molt potent sobretot per a negocis amb local físic, permet que apareguis en les recerques de google senyalitzat al mapa ia més en cas de proximitat geogràfica et dóna prioritat, de manera que en el cas d'un restaurant , si algú busca restaurants apareixen els més propers primer.

Per llogar un aparador per als meus productes a la botiga de Ops On www.ops-on.com

La botiga Ops és un centre comercial on alguns dels nostres clients venen els seus productes,. És una botiga online pensada per a aquelles empreses que no disposen del temps o els coneixements per comercialitzar els seus productes, i prefereixen llogar un espai virtual.

En Ops treballem perquè aquests productes arribin al major nombre de clients potencials, fent incrementar les vendes.

En Ops seleccionem els articles que venem, busquem productes de qualitat, originals i els promocionem en exclusiva. És a dir només promocionem un comerciant de cada tipus d'articles.

Has de contactar amb nosaltres i explicar-nos que productes vols vendre. En Ops estudiarem la teva proposta i et farem arribar un pressupost.

En Ops promocionem la nostra botiga, la publicitem i posicionem a internet, però sempre en referència als articles que venem.

Els teus articles apareixeran a l'aparador de google amb el seu nom, en Ops ens ocupem de l'alta dels seus articles, i de totes les gestions en el teu nom.

Expliquem altres serveis que realitzem segons pressupost.

És clar, en Ops disposem d'un producte que permetrà als seus clients subscriure i donar-se de baixa automàticament de les seves llistes de correu electrònic de màrqueting. Podrà disposar de diverses llistes classificades al seu criteri, per zones, tipus de clients ... etc., Li permetrà realitzar dissenys dels seus mails que incloguin fotografies, links a la seva pájina ... etc

En Ops podem buscar solucions a aquest problema, des localitzar fotografies en bancs d'imatges que s'adaptin al seu negoci, a enviar col · laboradors professionals de la imatge que li proporcionin un reportatge de la seva empresa i els seus productes.

 Parla'ns de la teva empresa i et proposarem tres opcions que encaixin dins de la seva idea amb un pressupost ajustat.

És clar, nosaltres posarem els mitjans tècnics i buscarem un traductor certificat perquè dugui a bon terme la traducció de la teva web.

No hi ha cap problema, revisarem el teu catàleg i et passarem un pressupost. Si estàs d'acord, començarem immediatament a col · laborar amb tu perquè estigui llest el més aviat.

Deixa que en Ops t'ajudem, treballem amb diverses agències acostumades a gestionar els enviaments de botigues de comerç electrònic, podem estudiar la que s'adapti millor a les teves necessitats.

Aquest és l'apartat que dediquem a vosaltres

Pots consultar amb nosaltres i et farem un pressupost sense compromís, estem acostumats a realitzar les adaptacions necessàries perquè el teu web s'adapti al teu negoci.

Totes les empreses haurien de disposar d'una pàgina web per petites que siguin, recorda que és la forma de fer que els teus potencials clients et trobin i augmentar les teves vendes.

 Les pàgines en xarxes socials tenen limitacions i no és fàcil projectar la imatge de la teva empresa. També cal tenir en compte que depens de polítiques de tercers pel que fa al contingut, poden variar, és molt recomanable que el control de la teva empresa estigui a les teves mans.

Preguntes freqüents sobre OPS

El nom de Ops On neix de la traducció del llatí de la paraula abundància. Som una empresa jove i dinàmica, que disposa d'abundants idees i coneixements per llançar una empresa a internet.

En Ops tenim experiència de primera en el llançament del comerç electrònic de l'empresa a internet, així com en el disseny d'una imatge corporativa. En Ops hem aconseguit consolidar la posició a internet de diverses empreses amb una inversió mínima i sempre d'acord amb els recursos de l'empresa.

El normal tenir una reunió amb vosaltres, on ens expliquis les teves necessitats i expectatives. En aquesta mateixa reunió intentarem definir que és el més interessant per a la teva empresa, un cop recopilada la informació en Ops ens posem a treballar.

Necessitarem que ens facilitis fotografies de la teva empresa i dels teus productes. Si no disposes d'elles buscarem el millor sistema per documentar la teva web.

Et donarem un accés perquè puguis veure com es va desenvolupant la web per si hi ha alguna cosa que vulguis canviar.

Un cop finalitzat el disseny la instal · larem en un servidor sent totalment operativa per poder treballar amb ella.

Bàsicament ens ocupem de la teva web perquè tu puguis centrar-te en el teu negoci,

No podem generalitzar, cada client és únic i necessita unes propostes concretes. Estudiem les teves necessitats i t'oferim el producte que millor s'adapta a la teva empresa.

Per descomptat, una web és una cosa viva i has de ser capaç d'anar afegint continguts per mantenir l'interès dels teus seguidors. En Ops t'ajudarem explicant te les pautes per fer-ho i la millor forma de mantenir viva la teva pàgina.

No dependràs de nosaltres per a realitzar les modificacions que vulguis fer, en Ops On facilitem tota la documentació necessària als nostres clients perquè puguin canviar el disseny de la seva web. Encara que per descomptat estarem encantats de tornar-te a ajudar quan sigui necessari.

Internet és un canal de comunicació diferent i en constant evolució, en Ops On ens preocupem d'estar al dia de les últimes tendències, i realitzar les gestions necessàries perquè el teu web rebi visites. No n'hi ha prou amb tenir una pàgina web, un web que no és trobada pels teus potencials clients no serveix de gaire.

Contacta amb Ops

success

sol · licita un pressupost

warning

Porfolio Ops

danger

trucar a Ops On

bloc disseny de web