Preguntes freqüents - Nosaltres

FAQs - Nosaltres

Preguntes freqüents sobre OPS

El nom de Ops On neix de la traducció del llatí de la paraula abundància. Som una empresa jove i dinàmica, que disposa d'abundants idees i coneixements per llançar una empresa a internet.

En Ops tenim experiència de primera en el llançament del comerç electrònic de l'empresa a internet, així com en el disseny d'una imatge corporativa. En Ops hem aconseguit consolidar la posició a internet de diverses empreses amb una inversió mínima i sempre d'acord amb els recursos de l'empresa.

El normal tenir una reunió amb vosaltres, on ens expliquis les teves necessitats i expectatives. En aquesta mateixa reunió intentarem definir que és el més interessant per a la teva empresa, un cop recopilada la informació en Ops ens posem a treballar.

Necessitarem que ens facilitis fotografies de la teva empresa i dels teus productes. Si no disposes d'elles buscarem el millor sistema per documentar la teva web.

Et donarem un accés perquè puguis veure com es va desenvolupant la web per si hi ha alguna cosa que vulguis canviar.

Un cop finalitzat el disseny la instal · larem en un servidor sent totalment operativa per poder treballar amb ella.

Bàsicament ens ocupem de la teva web perquè tu puguis centrar-te en el teu negoci,

No podem generalitzar, cada client és únic i necessita unes propostes concretes. Estudiem les teves necessitats i t'oferim el producte que millor s'adapta a la teva empresa.

Per descomptat, una web és una cosa viva i has de ser capaç d'anar afegint continguts per mantenir l'interès dels teus seguidors. En Ops t'ajudarem explicant te les pautes per fer-ho i la millor forma de mantenir viva la teva pàgina.

No dependràs de nosaltres per a realitzar les modificacions que vulguis fer, en Ops On facilitem tota la documentació necessària als nostres clients perquè puguin canviar el disseny de la seva web. Encara que per descomptat estarem encantats de tornar-te a ajudar quan sigui necessari.

Internet és un canal de comunicació diferent i en constant evolució, en Ops On ens preocupem d'estar al dia de les últimes tendències, i realitzar les gestions necessàries perquè el teu web rebi visites. No n'hi ha prou amb tenir una pàgina web, un web que no és trobada pels teus potencials clients no serveix de gaire.

Contacta amb Ops

success

sol · licita un pressupost

warning

Porfolio Ops

danger

trucar a Ops On

bloc disseny de web