Disseny pàgines web de comerç electrònic

Una botiga online gestionable per tu, amb disseny adaptatiu.

Realitzem el disseny i la implantació per poder obrir la botiga a Internet, amb un disseny únic i personalitzat, d'acord amb la imatge de la teva empresa i adaptable a qualsevol dispositiu mòbil. Ningú coneix millor el teu producte i el teu negoci que tu mateix, per això tenim en compte tots els teus suggeriments i les potenciem gràcies al nostre extens coneixement de la cadena de vendes a través d'Internet. Impulsem el teu negoci amb noves idees, aportant creativitat i adaptant-nos a les teves necessitats.

Proporcionem els mitjans necessaris per a albergar la teva web (hosting), t'ajudem en l'elecció del nom i et gestionem el domini de la teva web (www.el-nom-de-la-teva-web.com), que podràs usar també en les teves adreces de correu electrònic.

El nostre principal objectiu és ajudar a que el teu negoci s'expandeixi i els resultats milloren en vendes i en beneficis, per això treballem amb cura en cada projecte, tractant-lo de forma personalitzada i adaptant totalment les solucions informàtiques del mercat. Per a nosaltres cada client és únic i especial.

Ops et recomana contractar juntament amb aquest servei  la posada en marxa de la seva pàgina web.

  • Dissenyem la botigaon line amb una plantilla responsive: treballem amb tu per realitzar el disseny més adequat a la teva empresa i ho fem visible des dels dispositius mòbils, perquè no perdis l'oportunitat de que els teus clients et visitin.
  • Gestionem la teva alta de domini i allotjament: T'ajudem a trobar el millor nom per la teva pàgina de Ecommerce, i realitzem totes les accions necessàries perquè el teu comerç electrònic sigui una realitat.
  • Formes de pagament: Afegim formes de pagament per targeta de crèdit, contra reemborsament, transferència i Paypal, això et permetrà agilitzar les vendes i facilitarà que els teus clients formalitzin la comanda.
  • Formes d'enviament: t'assessorem perquè la comanda arribi de manera òptima al teu client. La gestió d'enviament és part essencial de la imatge d'empresa.
  • Tutoriales: Et facilitem tutorials i ajudes que et permetin gestionar la teva botiga on line sense dificultat.

 


No Incloem l'alta de productes i categories perquè puguis dissenyar d'acord a les teves preferències ia les dels teus clients, però si prefereixes que ho fem nosaltres, pots sol · licitar com un servei extra

Preguntes freqüents

  • /ca/disseny-web

Contacta amb Ops

success

sol · licita un pressupost

warning

Porfolio Ops

danger

trucar a Ops On

bloc disseny de web