Manteniment mensual

Saps quin resultat tenen exactament les accions que realitzes a internet?

 

Els recursos d'un negoci són limitats i per això és imprescindible rendibilitzar al màxim i assegurar que estan optimitzats. La gestió de pàgines web requereix d'un treball especialitzat i dedicació de temps. Perquè sabem que el teu temps és valuós, volem ajudar-te a treure-li el màxim rendiment.

Optimitzem les teves campanyes promocionals a través de la xarxa. Gestionem el control de resultats de les teves campanyes a Internet. Revisem periòdicament l'evolució del teu pàgina web per assegurar que està correctament posicionada i que és fàcil de localitzar a través de qualsevol cercador. Controlem el teu pressupost mensual per treure-li el major rendiment possible. Elaborarem un informe mensual perquè comprovis l'evolució de les accions a Internet i la seva rendibilitat. Assessorem sobre els canvis a implementar per millorar el rendiment de les teves accions a la xarxa. Serem els teus ulls a Internet, i et donarem l'alerta quan alguna cosa aquest fallant.

Analisi web

  • Gestió de Adwords: La xarxa està plena d'informació i és difícil destacar. Amb el nostre servei teva pàgina ressaltarà sobre la resta i aconseguiràs un major nombre d'impactes.
  • Gestió Analytics: Vols conèixer als teus clients a la xarxa? Per poder elaborar una estratègia de màrqueting adequada cal saber qui t'està visitant, que busca, quins són els seus gustos, etc ... Nosaltres et proporcionem una anàlisi exhaustiva de tot el que passa a través de la teva pàgina web. Conèixer el client és imprescindible per dirigir la teva comunicació i aconseguir el màxim resultat.
  • Control Merchant: Els teus articles apareixeran en el shoping de google i la teva informació arribarà al client que estàs buscant.
  • Control Webmasters: Assegura't que la teva pàgina funciona correctament, que no dóna errors, que els teus clients potencials accedeixen a tot sense problemes. Som experts en gestió de web i per això revisem permanentment totes les utilitats. És important oferir qualitat..
  • Elaboració d'informe i estadístiques mensuals

 

FAQ alta en internet

  • /ca/alta-google
  • /ca/llancament-web

Contacta amb Ops

success

sol · licita un pressupost

warning

Porfolio Ops

danger

trucar a Ops On

bloc disseny de web